STRATEGISCHE SOCIALMEDIA- KALENDER 

af-socialmediakalender-blogadvieskalender-strategischesocialmediaplan-blogadvies.nl
af-socialmediakalender-blogadvieskalender-strategischesocialmediaplan-blogadvies.nl
af-socialmediakalender-blogadvieskalender-strategischesocialmediaplan-blogadvies.nl

€57,- | A3 formaat

Dé socialmedia kalender voor ondernemers, gebasseerd op de VERBINDINGSMETHODE.

De kalender bestaat uit 3 onderdelen:

strategie bepalen, plannen en evalueren.

Dankzij de gerichte vragen sta je elke maand bewust stil bij jouw doelen.

Je leert hoe je gericht content kan bedenken die jouw doelgroep aanspreekt en bespaart enorm veel tijd omdat je strategisch leert plannen.

Maar er is meer: elk kwartaal organiseer ik voor alle buyers een exclusieve masterclass waarin we aan de slag gaan met jouw doelen. Let’s make them happen!

 57,00Reserveer mijn plek

Wat krijg je en hoe werkt het?

  • Na aankoop ontvang je direct een link met de video instructie.
  • In de tussentijd wordt de socialmedia kalender verpakt en naar jou toegezonden. Binnen 3- 5 werkdagen ligt de kalender bij jou op de deurmat.
  • Je kunt elk moment van het jaar beginnen. De jaarkalender bevat namelijk geen datum of jaartal.
  • Elk kwartaal kan je gratis deelnemen aan een exclusieve strategie sessie waarbij we aan de slag gaan met jouw planning.
  • Het design van de kalender is niet alleen mooi maar ook nog eens hartstikke duurzaam! Ze is ontworpen, gedrukt en wordt zelfs verzonden vanuit het mooie Groningen in gerecyclede dozen.
  • Bij de productie is gebruik gemaakt van gerecycled papier en plantaardig inkt. Hierdoor is de kalender de eerste 100% vegan én de enige duurzame socialmedia kalender van Nederland! Hoe gaaf is dat?!

Genoeg gepraat, waar wacht je nog op? 

Bestel jouw kalender via onderstaande knop. Let’s do this!

kimbuining-launchparty-socialmediakalender-onlinestrategie-blogadvies

 57,00Reserveer mijn plek

Testimonials:

Ik plan letterlijk alles. Mijn agenda is heilig zowel zakelijk als privé en met een lichtelijke verslaving aan social media en leuke notitie boekjes ben ik eigenlijk heel blij met deze planner. Met honderden plannen in mijn hoofd loop ik van alles en nog wat te schrijven, filmen en posten. Het enige wat ik soms mis is een strategie, een guideline.

Hoe ga ik iets doen, waar en wanneer en op welk social media kanaal. Je snapt dat ik de helft van de ideeën dus vergeet, zonde niet?

De kalender is van A3 formaat. Lekker groot, niet te missen en heeft een rustige look. Fijn om zichtbaar op te hangen op kantoor zodat je precies weet wat je deze maand allemaal gaat doen. Zelf schrijf ik in elk vakje nog even de datum, vind ik fijn. Per vakje kan je aanvinken welk social media kanaal je gebruikt en er achter zet je wat je plaatst.’ – Ciska van Ciskalala.com